У Криму детонує сховище боєприпасів: росіяни починають панікувати (відео)

У Криму детонує сховище боєприпасів: росіяни починають панікувати (відео)
З села евакуювали вже близько 2000 осіб.

Народний депутат України, один із лідерів Меджлісу кримських татар  Рефат Чубаров повідомив, що ЗСУ влучно відпрацювали по сховищу боєприпасів у військовій частині окупантів у Азовському Джанкойського району.

Детонацію боєзапасів на складі у районі села Майське (Джанкойський район) у Криму вже підтвердила й окупаційна адміністрація.

Зокрема представних "влади" від росіян розповів, що причиною детонації "загоряння на території тимчасового складу боєзапасів". Проте конкретної причини, через яку і відбулось загоряння, він не назвав. В Міноборони рф підтвердили цю інформацію.

Зрештою, після низки вибухів з села почали евакуйовувати місцевих мешканців. Відомо, що станом вже вивезли близько 2000 осіб, евакуація триває.

Нагадаємо, учора Володимир Зеленський створив Консультативну раду з питань деокупації та реінтеграції Криму та Севастополя для координації заходів з питань відновлення територіальної цілісності України, та подолання наслідків збройної агресії росії.

  • Зауважимо також, що 9 серпня ЗСУ поцілили в аеродром росіян у тимчасово окупованому Криму.
  • Тоді повітряні сили ЗСУ підтвердили знищення 9 ворожих літаків.
  • За дослідженнями СNN, втрати росіян внаслідок удару по аеродрому в Криму є нищівними. Адже це найбільші втрати в авіації ворога в порівнянні з усіма іншими з часів Другої світової війни.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Loading...
Load next