"Треба заборонити курити на військових об'єктах": у Криму на аеродромі росіян пролунали вибухи (відео)

"Треба заборонити курити на військових об'єктах": у Криму на аеродромі росіян пролунали вибухи (відео)

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім прокоментував вибухи на військовому аеродромі росіян у тимчасовому окупованому Криму. Про це він написав у Telegram.

За його словами, "вибухи в телевізорі ніколи не передають реальної атмосфери та відчуття".

Подвійно неприємно, коли ти з дітьми та на морі. Думаю, треба заборонити росіянам палити на військових об'єктах, – написав Кім.

У соцмережах з’явилися перші відео очевидців з тимчасово окупованого рф Криму, де у селищі Новофедорівка Сакського району у вівторок, 9 серпня, пролунало одразу кілька вибухів.

На них видно величезний гриб з клубів густого чорного диму, що здіймається в небо з місця події на сотні метрів.

Інформації про можливих загиблих чи постраждалих поки що не надходило, проте, як повідомляють місцеві жителі, на місце події з Євпаторії виїхала велика кількість машин швидкої допомоги.

Своєю чергою Україна отримала та вже застосовує ракети великої дальності – 200-300 км.

Про це повідомляє колишній радник міністра внутрішніх справ Віктор Андрусів у Telegram.

За його словами, вчорашні вибухи у Мелітополі, і сьогодні на аеродромі в Новофедорівці в окупованому Криму – публічний тому доказ. Андрусів запевняє, що російські окупанти виявилися до цього не готові.

Ну, а взагалі я вирішив написати про це в контексті Кримського мосту. Не раджу користуватись ним окупантам у найближчі місяці, – написав Віктор Андрусів.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next