Російські атаки на сході України, ймовірно, завершаться: сил на наступ в армії рф немає

Російські атаки на сході України, ймовірно, завершаться: сил на наступ в армії рф немає
Імпульс російських сил від територіальних завоювань навколо Бахмута та Авдіївки наприкінці липня вичерпаний.

Війська рф навряд чи захоплять більше територій найближчими місяцями. Їхні наступальі можливості вичерпуються.

Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW), передає ПравдаТУТ News.

У звіті зазначено, що російські наступальні операції на сході, ймовірно, вичерпали імпульс, який вони отримали у кінці липня. Росіяни не здатні отримати вигоду з попередніх успіхів навколо Бахмута і Авдіївки, що є прикладом фундаментальнішої російської військової проблеми — нездатності перетворити тактичні успіхи на оперативні успіхи. 

Силам рф постійно не вдавалося скористатися тактичними проривами, щоб маневрувати в тилові райони або вивести з ладу значну частину українських оборонних рубежів. Тому вони постійно дають українцям час, щоб тактично вийти з бою і відновити оборонні позиції, проти яких росіяни повинні почати нові атаки, - йдеться у звіті.

В Інституті вказують, що це недолік, який, ймовірно, завадить рф досягти значних територіальних успіхів найближчими місяцями, хіба що стануться серйозні зміни на полі.

Російські сили, швидше за все, залишаться нездатними виділити достатньо ресурсів для будь-якої однієї наступальної операції, щоб відновити імпульс, необхідний для значних територіальних досягнень, які призведуть до оперативних успіхів.

Нагадаємо, ЗСУ знищили майже 45,5 тисяч російських окупантів.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Чоловіка, який сокирою розгромив продуктовий магазин на Донеччині затримала поліція Чоловіка, який сокирою розгромив продуктовий магазин на Донеччині затримала поліція
Розлючений чоловік розгромив сокирою каси, вітрини та товар в одному із продуктових магазинів у Маріуполі. Погром він влаштував ніби то через те, що в цьому супермаркеті його дружині зробили зауваження щодо захисної маски.
Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі
За минулу добу, 25 квітня бойовики тричі порушили режим тиші й обстріляли позиції на яких перебувають українські військові. Втрат серед українських військових немає.
Росія стягує свої війська для того, аби Україна визнала окупацію Донбасу Росія стягує свої війська для того, аби Україна визнала окупацію Донбасу
В Офісі Президента назвали головну мету стягування військ Російської Федерації до українсько-російських кордонів. Цим самим Росія намагається змусити українську владу визнати незаконну окупацію частини Донецької і Луганської областей.
Loading...
Load next