Росіяни обстріляли ракетами Хмельниччину - ОВА

Росіяни обстріляли ракетами Хмельниччину - ОВА
Поки що деталей не повідомляють.

Голова Хмельницької ОВА Сергій Гамалій підтвердив вибухи в області. Деталі повідомлять згодом. Жителів області закликають залишатися в укриттях.

Зауважимо, сьогодні по Україні лунає повітряна тривога майже безперестанку. 

Вже було відомо, що:

  • над Вінниччиною знищено повітряний об’єкт;
  • на Дніпропетровщині спрацювало ППО; перед тим близько 15:00 на в Синельниківському районі, російська ракета влучила у приватний будинок. На щастя, без жертв;
  • на Чернігівщині спрацювало ППО;
  • на Сумщині спрацювало ППО;
  • у Миколаєві був вибух;
  • на Житомирщині також повідомляли про звуки вибухів.

Ймовірно, тривога, яка триває зараз по всій Україні є не останньою сьогодні. Бережіть себе та перебувайте в укриттях!

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Проросійські бойовики обстріляли Щастя на Донбасі: поранили голову місцевої ВЦА (відео) Проросійські бойовики обстріляли Щастя на Донбасі: поранили голову місцевої ВЦА (відео)
Внаслідок обстрілу був поранений керівник відомства Олександр Дунець. Йому вже зробили операцію - стан здоров'я чоловіка задовільний та він вже на робочому місці.
Російські бойовики зранку обстріляли Авдіївку: залізничний рух на Донеччині обмежили (відео) Російські бойовики зранку обстріляли Авдіївку: залізничний рух на Донеччині обмежили (відео)
Зранку бойовики почали обстрілювати Авдіївку. Працівників залізничної станції міста та пасажирів було евакуйовано в укриття. Постраждалих серед залізничників немає.
На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото) На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото)
Внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків загинув 26-річний український захисник у якого залишились дружина та мати.
Loading...
Load next