На в'їзді до Львова прикордонники та СБУ затримали бойовика "ДНР"

На в'їзді до Львова прикордонники та СБУ затримали бойовика "ДНР"
У нього виявили мобільні номери операторів рф.

На в'їзді до Львова в рейсовому автобусі виявили бойовика так званої "ДНР". Його затримали та доставили у райвідділок.

Про це ПравдаТУТ News стало відомо з власних джерел.

Як стало відомо нашій редакції, вранці 26 серпня, на в‘їзд у м. Львів для перевірки задля безпеки прикордонники зупинили рейсовий автобус, який рухався за маршрутом "Запоріжжя — Шегині". Ним перевозили біженців. Одним з яких виявився підозрілий чоловік

При огляді його телефону було виявлено мобільні номери операторів рф. Крім того, з'ясувалося, що він спілкується з особами які проживають в росії.

Під час спілкування з прикордонниками, поліцією та представником СБУ, чоловік дуже нервував та намагався пройти якнайшвидше перевірку. Вже після додаткової перевірки працівником Служби безпеки, було встановлено що чоловік є бойовиком так званої "ДНР".

Для проведення фільтрації "ДНР"івця в супроводі працівників Національної поліції, доставили в Сихівський Райвідділ. Деталі його перебування у Львові з'ясовуватимуть відповідні органи.

Нагадаємо, у центрі Львова суд арештував нерухомість, яка належала росіянам.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Добивав поранених українських військових: СБУ затримала у Києві бойовика "ДНР" (відео) Добивав поранених українських військових: СБУ затримала у Києві бойовика "ДНР" (відео)
До окупаційних сил РФ зловмисник приєднався з самого початку російського вторгнення на Донбас у 2014 році. Там він добивав поранених у бою військових АТО.
Розчарувався в ідеях "русского міра": СБУ затримала бойовика, що втік з "ЛНР" Розчарувався в ідеях "русского міра": СБУ затримала бойовика, що втік з "ЛНР"
Чоловік повернувся, бо втомився від війни і хотів побачити дружину із дітьми.
Бойовика "ДНР" засудили до 6 років ув'язнення - СБУ Бойовика "ДНР" засудили до 6 років ув'язнення - СБУ
Суд визнав його винним в участі у терористичній організації.
Loading...
Load next