Добивав поранених українських військових: СБУ затримала у Києві бойовика "ДНР" (відео)

Добивав поранених українських військових: СБУ затримала у Києві бойовика "ДНР" (відео)
До окупаційних сил РФ зловмисник приєднався з самого початку російського вторгнення на Донбас у 2014 році. Там він добивав поранених у бою військових АТО.

У Києві контррозвідники СБУ затримали одного із проросійських бойовиків, який входив до складу угруповання, яке у 2014 році займалося ліквідацією та добивання поранених у бою військовослужбовців сил АТО. Чоловіка затримали в ході спецоперації в одному з хостелів Києва, куди він прибув з окупованого Росією Криму, повідомляє пресслужба СБУ.

Встановлено, що затриманий є мешканцем тимчасово непідконтрольного українській владі Донецька. У 2014 році він приєднався до лав незаконних збройних формувань. Перебуваючи у складі так званого "Оплоту", а потім розвідгрупи бойовиків, зловмисник брав активну участь у збройному супротиві підрозділам сил антитерористичної операції, - повідомили у правоохоронному відомстві.

Окрім цього бойовик проводив розвідку для здійснення артобстрілів по українських позиціях. На мирну частину України він потрапив, пройшовши КПВВ з тимчасово окупованим Кримом. Наразі його арештували та відправили за ґрати на час досудового розслідування.

Служив розвідником для здійснення артилерійських обстрілів позицій ЗСУ. Увійшов до складу батальйону "Оплот". Добивав поранених, дуже про це шкодую, - зізнався бойовик.

Йому інкримінують участь у терористичній групі чи терористичній організації, що призвело до загибелі одного і більше осіб Кримінального кодексу України, згідно з якою йому загрожує довічне ув'язнення.

 

Читайте також
"Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео) "Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео)
Проросійський бойовик розкаявся та запевнив, що нікого не вбив під час перебування у рядах бойовиків. Так, він зізнався, що хотів би позбутися наркозалежності та почати нове життя з сім'єю.
Поблизу лінії розмежування на Донбасі СБУ затримала розвідника “ДНР” Поблизу лінії розмежування на Донбасі СБУ затримала розвідника “ДНР”
Працівники Служби безпеки України затримали проросійського бойовика - уродженця Горлівки, який намагався отримати інформацію про українських військових.
Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші" Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші"
Протягом доби 1 травня бойовики 12 разів порушили режим тиші, внаслідок чого з української сторони є один військовий отримав поранення.
Loading...
Load next