У центрі Львова 39-річний місцевий мешканець поранив ножем чоловіка (відео)

У центрі Львова 39-річний місцевий мешканець поранив ножем чоловіка (відео)
У центрі міста 39-річний місцевий мешканець поранив ножем чоловіка. Зловмисника затримали й передали слідчим

У Львові внаслідок конфлікту на вулиці чоловіка поранили ножем. Подія сталася на проспекті Свободи. Патрульні почули крики про допомогу й побачили, що в чоловіка поранена нога і він втрачає багато крові.

Поліцейський 4-го батальйону Андрій Балушка наклав потерпілому турнікет та зупинив кровотечу. Пізніше чоловіка ушпиталили.

Також патрульні затримали 39-річного львів'янина, який може бути причетним до нанесення ножового поранення. На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка надалі з‘ясовуватиме всі обставини цієї події.

Нагадаємо, у тимчасово окупованій Росією частині Запорізької області окупанти продовжують викрадати людей. В Енергодарі, за словами місцевих мешканців, людей везуть до підвалів АЕС, де їх допитують та катують.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
На Закарпатті правоохоронці затримали угруповання серійних крадіїв На Закарпатті правоохоронці затримали угруповання серійних крадіїв
Зловмисники мають за плечима чималий кримінальний досвід, за що неодноразово відбували покарання.
У Львові затримали "кримінального авторитета" з Мукачева: підозрюють у вбивстві (фото 18+) У Львові затримали "кримінального авторитета" з Мукачева: підозрюють у вбивстві (фото 18+)
В аеропорту Львова затримали мукачівського “кримінального авторитета” Артура Пашкуляка. Затримання відбулося за участі поліції Києва разом із спецпризначенцями КОРДу.
Loading...
Load next