На виставці боєприпасів у Чернігові пролунав вибух: момент потрапив у кадр (відео, фото) ОНОВЛЕНО

На виставці боєприпасів у Чернігові пролунав вибух: момент потрапив у кадр (відео, фото) ОНОВЛЕНО
Травмовані діти та дорослі.

Сьогодні у Чернігові на виставці боєприпасів пролунав вибух. За попередніми даними, здетонував один із боєприпасів. Повідомляє Суспільне.

Фото: Максим Чуб

Вибух пролунав приблизно о 13:30 в історичній частині Чернігова – на Валу. 

Стало відомо, що РПГ тримав і натискав на курок (внаслідок чого зброя і спрацювала) 10-річний хлопчик. Його оглушило, нині він з мамою та 12-річним братом у травмпункті, їх оглядають лікарі.

Ще одна дитина в реанімації.

Фото: Максим Чуб

Біля художнього музею відбувалася виставка боєприпасів, один з яких здетонував.

Фото: Максим Чуб

На місці працюють швидка та рятувальники.

ОНОВЛЕННЯ. 

Стало відомо про четверту травмовану дитину. Це хлопчик семи років. В нього поранена рука. Йому зробили рентген, перелому немає. Нині хлопцеві зашивають руку. Інформація станом на 15:45, – йдеться в повідомленні.

Окрім дітей, травмувалися й дорослі. Вони звернулися за медичною допомогу до лікарів. Є поранення і контузії. Попередньо відомо про трьох травмованих дорослих.

Нагадаємо, що "Бавовнятко" завітало до Кремінної" – Гайдай.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Чернігові чоловіка, який зарізав власного сина відправлять до психлікарні У Чернігові чоловіка, який зарізав власного сина відправлять до психлікарні
31-річного мешканця Прилук, який в серпні 2020 року зарізав свого семирічного сина, визнали психічно хворим.
Пішли купатись без дозволу: на Чернігівщині у ставку потонули двоє братів Пішли купатись без дозволу: на Чернігівщині у ставку потонули двоє братів
Двоє неповнолітніх братів 10-ти на 14-ти років без дозволу батьків пішли купатись до місцевої водойми. Дітей довго не було вдома, тому батько пішов їх шукати та виявив речі хлопчиків на березі водойми.
Згорів живцем: 16-річний хлопець загинув на даху потяга, намагаючись зробити селфі (фото) Згорів живцем: 16-річний хлопець загинув на даху потяга, намагаючись зробити селфі (фото)
Поліція Чернігівщини розслідує трагічну смерть 16-річного хлопця на залізниці.
Loading...
Load next