Пішли купатись без дозволу: на Чернігівщині у ставку потонули двоє братів

Пішли купатись без дозволу: на Чернігівщині у ставку потонули двоє братів
Двоє неповнолітніх братів 10-ти на 14-ти років без дозволу батьків пішли купатись до місцевої водойми. Дітей довго не було вдома, тому батько пішов їх шукати та виявив речі хлопчиків на березі водойми.

У Чернігівській області поблизу села Слобідка у місцевому ставку потонули двоє братів 10 та 14 років. Як з’ясувалося, хлопці без дозволу батьків пішли до місцевої водойми скупатися та прийшовши до берега, батько дітей виявив, що хлопці потонули, повідомляє пресслужба ДСНС.

 Чоловік зателефонував до екстрених служб та сам намагався відшукати у воді дітей, проте нічого у нього не вийшло. На жаль врятувати їх життя вже було запізно, - йдеться у повідомленні.

До приїзду рятувальників тіла загиблих дітей на берег дістали поліцейські.

Зауважимо, що з початку липня на водоймах загинуло 145 людей, з них 20 – діти. Показник вже перевищив минулорічну липневу статистику.

Нагадаємо, що протягом вихідних на Львівщині в озерах втопилося троє людей. Смертельні випадки купання трапились в озерах у Дрогобицькому, Золочівському та Червоноградському районах Львівської області. Жодного з утоплеників не вдалось врятувати.

Читайте також
Від початку літа в Україні у водоймах потонуло майже 200 українців Від початку літа в Україні у водоймах потонуло майже 200 українців
Найчастішою причиною нещасних випадків у водоймах стає недотримання правил безпечної поведінки - купання у необладнаних для цього місцях і перебування у водоймах в нетверезому стані, яким інколи нехтують дорослі українці.
В Києві водолази витягнули з озера тіло невідомого чоловіка В Києві водолази витягнули з озера тіло невідомого чоловіка
Наразі причини та обставини трагічної смерті чоловіка встановлюються правоохоронцями.
На Львівщині в озері втопився 15-річний школяр (фото) На Львівщині в озері втопився 15-річний школяр (фото)
У Старому Селі 15-річний юнак пішов плавати на озеро разом зі своїми друзями. Однак, відпочинок закінчився трагедією - дитина пірнула під воду та на поверхню вже не виплила.
Loading...
Load next