Вбив та закопав свою матір: на Чернігівщині затримали вбивцю, який переховувався у лісі 3 місяці (відео)

Вбив та закопав свою матір: на Чернігівщині затримали вбивцю, який переховувався у лісі 3 місяці (відео)
Правоохоронці почали підозрювати у вбивстві сина пенсіонерки, який вимкнув телефон і перестав виходити на зв'язок. Також підозрюваний змінив зовнішність та намагався виїхати з країни.

У Чернігові поліція затримала чоловіка, якого підозрюють у вбивстві матері, що сталося на початку липня в мікрорайоні Подусівка. Чоловік протягом трьох місяці переховувався у лісі та навіть змінив зовнішність для того аби втекти із країни та уникнути покарання. Про це повідомляє пресслужба поліції Чернігівської області.

Інформація про зникнення 69-річної жінки надійшла до поліції на початку липня. Донька пенсіонерки повідомила, що матір не виходить на зв’язок вже три дні. Додому до неї одразу виїхала поліція. В будинку жінки правоохоронці побачили безлад та численні плями крові, - повідомили у поліції.

Після вбивства жінки, зник і її 45-річний син, який мав з нею конфлікт. За допомогою кінолога з собакою силовики знайшли у лісі свіжий насип із ґрунту, а в будинку загиблої поліцейські виявили тачку та лопату зі слідами крові. Наступного дня знайшли і тіло жінки — у лісосмузі неподалік будинку.

Поліцейські встановили, що хтось завдав жінці смертельних ушкоджень по тілу і голові. Після чого замотав тіло у простирадла та закопав у лісі, - йдеться у повідомленні.

Головним підозрюваним у вбивстві пенсіонерки став її син, який протягом 3-х місяців не виходив на зв'язок: "Пошуки підозрюваного тривали безперервно. Поліцейські встановили, що зловмисник ночував у лісі та недобудованих чи закинутих будівлях. Також він мав намір виїхати з країни".

Зокрема, ще 31 липня слідчі поліції заочно оголосили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Наразі зловмисника помістили до ізолятора тимчасового тримання.

 

Читайте також
Вбивство поліцейського у Чернігові: чотирьом затриманим повідомили про підозру (фото) Вбивство поліцейського у Чернігові: чотирьом затриманим повідомили про підозру (фото)
Троє із чотирьох затриманих осіб за підозрою у вбивстві поліцейського, що сталося в Чернігові вночі 2 жовтня, є неповнолітніми.
У Чернігові чоловіка, який зарізав власного сина відправлять до психлікарні У Чернігові чоловіка, який зарізав власного сина відправлять до психлікарні
31-річного мешканця Прилук, який в серпні 2020 року зарізав свого семирічного сина, визнали психічно хворим.
Загадкова смерть на Донеччині: у старій скрині знайшли мертвими двох дітей (фото) Загадкова смерть на Донеччині: у старій скрині знайшли мертвими двох дітей (фото)
Трагічно загиблі діти, залишившись вдома без дорослих, ймовірно, самі залізли до скрині. Так, вона могла захлопнутись на замок, коли вони гралися всередині й невдовзі померли в ній від задухи.
Loading...
Load next