Не видають навіть форму та сухпайки: війська рф в Україні залишаються деморалізованими

Не видають навіть форму та сухпайки: війська рф в Україні залишаються деморалізованими

Окупаційні війська в Україні продовжують мати поганий бойовий дух та проблеми з дисципліною. Крім бойових втрат та втоми, окупанти страждають від того, що їм не забезпечують їхні базові потреби, зокрема високу зарплату.

Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії з посиланням на розвідку.

За даними британських розвідників, однією з головних претензій російських солдатів, схоже, залишаються проблеми із зарплатою. В армії рф військовим платять невелику зарплату разом, але доповнюють її різноманітними бонусами та надбавками.

Як кажуть британці, в Україні в окупантів, схоже, виникли значні проблеми з невиплатою значних бойових премій. Розвідники припускають, що це пов'язано з неефективною військовою бюрократією, незвичайним правовим статусом «спеціальної військової операції» та корупцією серед командирів.

Також розвідка розповідає, що російська армія постійно не забезпечує базові права для своїх військ в Україні. Крім зарплати, їм не видають відповідну форму, зброю та сухпайки.

Нагадаємо, раніше на захопленому аеродромі в Мелітополі пролунало 5 гучних вибухів.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
Росія переміщує до кордонів з Україною військові гелікоптери - NYT Росія переміщує до кордонів з Україною військові гелікоптери - NYT
Така активність може свідчити про те, що планування вторгення в Україну триває.
Loading...
Load next