У разі захоплення Сіверська росіяни одразу підуть у наступ на Бахмут, — розвідка Великобританії

У разі захоплення Сіверська росіяни одразу підуть у наступ на Бахмут, — розвідка Великобританії

Заяви російських військ про захід на околиці Сіверська не є підтвердженими, але росіяни справді повільно просувались після обстрілів та розвідувальних атак на Сіверськ із Лисичанська, аби відкрити шлях на Словʼянськ і Краматорськ. 

Про це йдеться у звіті розвідки Міністерства оборони Великобританії.

Бахмут, швидше за все, стане наступною ціллю, щойно Сіверськ буде взято під контроль, – вважають британські військові. 

Вони додали, що після того, як росія 30 червня була вибита зі стратегічного острова Зміїний, вона намагається заперечувати, що він використовується українськими силами. Але 13 липня два російські винищувачі не змогли завдати удару по острову. Це відповідає схемі, коли російські повітряні війська не спроможні успішно брати участь у тактичних зіткненнях.

Від початку вторгнення з України в росію було вивезено понад 2,5 млн осіб. росію звинувачують у насильницькій депортації українців. Повідомляється, що в багатьох випадках українці зазнавали жорстокого ставлення у фільтраційних таборах, створених росією, – додали в розвідці Міноборони Великобританії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ЗСУ відбили три спроби наступу росіян, але ті мають часткові успіхи в районі Авдіївки.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян
Він також додав, що одним із важливих завдань української воєнної розвідки є організація партизанського руху в тилу противника.
Loading...
Load next