Суд продовжив арешт Медведчуку до 14 листопада

Суд продовжив арешт Медведчуку до 14 листопада

Личаківський районний суд Львова продовжив нардепу Віктору Медведчуку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 14 листопада. Стало відомо з рішення суду.

Слідчий суддя Личаківського районного суду м. Львова задовольнив клопотання Генерального прокурора та продовжив строк утримання під вартою народного депутата України Медведчука Віктора Володимировича на 60 днів до 14.11.2022 року, – ідеться у повідомленні.

Нагадаємо, що "Забули" при відступі: на Харківщині затримали військового рф, якого окупанти покинули (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Ексссуддю підозрюють у позбавленні прав автомайданівців Ексссуддю підозрюють у позбавленні прав автомайданівців
Він переслідував учасників Революції Гідності.
Били та не годували: на Дніпропетровщині людей тримали у трудовому рабстві Били та не годували: на Дніпропетровщині людей тримали у трудовому рабстві
Злочинне угруповання з п'яти осіб викрили правоохоронці Дніпропетровської області. У ході розслідування виявилось, що зловмисники змушували людей виконувати важку роботу по догляду за тваринами, жорстоко карали їх та не платили гроші за виконану роботу.
Київський "шлюбний" аферист обікрав своїх "наречених" на понад 1,5 мільйона гривень Київський "шлюбний" аферист обікрав своїх "наречених" на понад 1,5 мільйона гривень
Аферист обікрав своїх жертв та їхніх родичів на понад 1,5 мільйоні гривень. Зловмисника через його дії суд засудив до шести років позбавлення волі.
Loading...
Load next