"Забули" при відступі: на Харківщині затримали військового рф, якого окупанти покинули (відео)

"Забули" при відступі: на Харківщині затримали військового рф, якого окупанти покинули (відео)

Співробітники Державного бюро розслідувань на звільненій території Харківської області затримали російського військового, якого окупанти під час втечі з регіону "забули" забрати з собою. Повідомило ДБР у Telegram.

Працівникам ДБР вдалося затримати російського військового, мешканця Московської області, який переховувався поблизу селища Шевченкове Куп’янського району. Його забули забрати з собою окупанти, коли втікали під час наступу Збройних сил України.

 Окупант розповів, що пішов воювати проти України заради грошей. Йому обіцяли 4 тисяч російських рублів за кожен день служби. Він підписав контракт 6 вересня, а вже 7 вересня його підрозділ розбили захисники.

Нагадаємо, що російсько - українська війна: ЗСУ відбили атаки ворога в районах восьми населених пунктів.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Били руками й ногами: у ДБР повідомили про нові факти поліцейського свавілля (фото) Били руками й ногами: у ДБР повідомили про нові факти поліцейського свавілля (фото)
Одним із напрямів роботи ДБР є викриття та притягнення до відповідальності правоохоронців, які перевищують свої повноваження і знущаються з громадян. Серед останніх таких історій — перевищення повноважень працівниками поліції у Житомирській та Запорізькій областях, а також на Київщині.
ДБР завершило розслідування проти Гео Лероса ДБР завершило розслідування проти Гео Лероса
Леросу загрожує штраф або позбавлення волі до 3 років.
Loading...
Load next