Росіянина, який образив українок на пляжі в Естонії, позбавили посвідки на постійне проживання (відео)

Росіянина, який образив українок на пляжі в Естонії, позбавили посвідки на постійне проживання (відео)

Росіянина, який на пляжі Пірита в Таллінні ображав українських біженок через українську мову, позбавили постійного посвідку на проживання. Повідомляє видання Delfi.

Конфлікт між місцевим росіянином та українськими дівчатами стався у липні. На відео, виставленому в мережу однієї з потерпілих, видно, як чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, ображає дівчат, висловлюючись нецензурно.

За словами потерпілих, суть конфлікту полягала в тому, що чоловік вимагав від них говорити «нормально», тобто російською мовою. Він пояснив свої грубі слова тим, що жінки його провокували, образивши його рідну мову.

Після цього поліція порушила справу за статтею щодо порушення громадського порядку. У результаті в чоловіка анулювали постійну посвідку на проживання. Винуватець конфлікту народився в Естонії і має російське громадянство.

Нагадаємо, що суд продовжив арешт Медведчуку до 14 листопада.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
"Спалився" на слові паляниця: на Рівненщині затримали росіянина з вибухівкою (фото) "Спалився" на слові паляниця: на Рівненщині затримали росіянина з вибухівкою (фото)
Небайдужі люди повідомили поліції про підозрілого чоловіка.
У Києві затримали чоловіка, який обстріляв бригаду комунальників (відео) У Києві затримали чоловіка, який обстріляв бригаду комунальників (відео)
Сьогодні, 21 квітня, у Печерському районі Києва на вулиці Залізничне шосе чоловік обстріляв із пістолета бригаду комунальників, які ремонтували дорогу. Внаслідок стрілянини було поранено одного робітника.
Забив до смерті власного батька: у Червонограді поліцейські затримали підозрюваного у злочині Забив до смерті власного батька: у Червонограді поліцейські затримали підозрюваного у злочині
Як встановили співробітники Червоноградського районного відділу поліції, затриманий завдав жертві численні удари в голову під час конфлікту, спричинивши йому смертельні травми.
Loading...
Load next