В росії повістки приходять навіть чоловікам 60-65 років – перехоплення (аудіо)

В росії повістки приходять навіть чоловікам 60-65 років – перехоплення (аудіо)

Головне управління розвідки Міністерства оборони України опублікувало чергову розмову росіян: військовий рф обговорює з дівчиною із Бурятії те, що в росії в процесі мобілізації "забирають навіть дідусів віком 60-65 років".

В аудіозаписі чути, що росіянин розмовляє з дівчиною про спільного знайомого – Олександра, якому прийшла повістка, хоча він навіть не служив у армії.

Вона каже, що наразі до армії "забирають всіх", навіть "дідусів".

Половина буде на зачистці, половина туди до вас поїде, - розповідає дівчина.

За її словами, про це їй сказала подруга Оля.

З районів всіх смикають… дідусів просто взагалі забирають, яким під 60-65 років. У нас уже половина покинули Бурятію, - говорить дівчина.

Нагадаємо, що у Лимані знайшли уламки винищувача рф, про збиття якого не повідомляли.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next