Воював на боці окупантів в Бучі та Ірпені: судитимуть капітана-зрадника (відео)

Воював на боці окупантів в Бучі та Ірпені: судитимуть капітана-зрадника (відео)

Державне бюро розслідувань завершило спецрозслідування щодо капітана-зрадника, який воював на боці окупантів в Бучі та Ірпені на Київщині, та передало справу до суду. Повідомили у бюро.

Працівники ДБР завершили спеціальне розслідування стосовно колишнього заступника начальника розвідувального управління командування штабу ВМС ЗСУ Ігоря Татарченка, який у 2014 році перейшов на бік ворога. Обвинувальний акт направлено до суду, - повідомили у бюро.

За даними ДБР, після захоплення окупантами військової частини у Севастополі у 2014 році на той час капітан ІІ рангу присягнув на вірність агресору.

Нині Татарченко обіймає посаду командира 155 окремої бригади морської піхоти рф. Це угруповання брало участь в бойових діях у Бучі та Ірпені, - повідомили у ДБР.

Після початку повномасштабної російської агресії зрадник пішов воювати проти власного народу.

Навіть не зважив на те, що за оперативними даними, його близькі родичі досі проживають на території Київської області, - зазначили у бюро.

Колишній український військовий обвинувачується у державній зраді. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 15 років.

Нагадаємо, що російсько - українська війна: наші ракетні війська і артилерія за минулу добу уразили 2 пункти управління, 12 районів зосередження живої сили (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Співпрацював із ворогом під час окупації Київщини: поліція затримала зрадника з Бучі (відео) Співпрацював із ворогом під час окупації Київщини: поліція затримала зрадника з Бучі (відео)
Чоловік разом із російськими військовими бив і катував людей, які підтримували Збройні сили України.
Loading...
Load next