Уламки будівель, зламані дахи, вибиті вікна: поліція показала наслідки нічної атаки росіянами Білої Церкви (фото)

Уламки будівель, зламані дахи, вибиті вікна: поліція показала наслідки нічної атаки росіянами Білої Церкви (фото)

Поліція Київської області оприлюднила кадри наслідків нічної атаки дронами-камікадзе, застосованих росіянами у Білій Церкві. На місці обстрілів уламки будівель, зламані дахи, вибиті вікна та спалені вогнем стіни. 

Фото: Поліція Київської області

Перед вибухом в Білій Церкві багато людей чули в небі звук схожий на мопед, або бензопилу. Так працює двигун безпілотника-камікадзе. Дрони можна побачити візуально, адже іноді вони летять на низькій висоті. На місці події - уламки будівель, зламані дахи, вибиті вікна, спалені вогнем стіни. Таке свідоме знищення інфраструктури - це черговий злочин армії російської федерації проти України, – зазначив начальник Головного управління Національної поліції в Київській області.

Фото: Поліція Київської області

Поліція Київщини закликала мешканців не ігнорувати сигнал повітряної тривоги, та одразу проходити в укриття.

Нагадаємо, що росіяни атакували Білу Церкву дронами-камікадзе: 6 влучань, є постраждалий.

Згодом школи у Білій Церкві перевели на дистанційку після атаки дронів-камікадзе.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Кривому Розі горів військовий гуртожиток: рятувальники ліквідували пожежу (відео) У Кривому Розі горів військовий гуртожиток: рятувальники ліквідували пожежу (відео)
По прибуттю до місця пожежі було встановлено, що пожежа виникла в кімнаті на першому поверсі дев’ятиповерхого житлового будинку - гуртожитку Міжрегіонального центру професійної перепідготовки звільнених у запас військовослужбовців.
Знайшли тіла двох людей: у житловому будинку Білої Церкви сталася пожежа (фото) Знайшли тіла двох людей: у житловому будинку Білої Церкви сталася пожежа (фото)
Причина виникнення пожежі встановлюється.
Loading...
Load next