"Через наплив поранених окупанти влаштували "лікарню" в одній із шкіл Луганщини" - голова ОВА

"Через наплив поранених окупанти влаштували "лікарню" в одній із шкіл Луганщини" - голова ОВА

 У зв’язку з деокупацією Луганщини зросла кількість поранених російських окупантів, які облаштували «лікарю» в одній з місцевих шкіл. Близько 200 військових рф отримують медичну допомогу. Повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Вражає кількість поранених росіян, які через перевантаження місцевих лікувальних закладів облаштовують шпиталі у школах. Так, в одній з них зараз перебуває до 200 поранених військовослужбовців рф, - написав він у Telegram.

Очільник регіону зазначив, що через небезпеку наступу Збройних сил України у Рубіжному окупанти для виявлення українських диверсантів ввели комендантську годину та посилили фільтраційні заходи.

Фільтрація і в Старобільську, де завчасно перевіряють усіх, хто хоче виїхати на територію рф - бажаючих останніми днями значно побільшало. З «міркувань безпеки» росіяни вирішили ще й відключити там зв’язок. Хоча і це не зупиняє колаборантів, які намагаються бігти. Так, у напрямку зі Сватового та Кремінної до Новопскова зафіксовано переміщення трьох автобусів прихильників окупантів, - додав Гайдай.

Нагадаємо, що російсько - українська війна: авіація Сил оборони завдала понад п’ятнадцять ударів по позиціям окупанта (відео).

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео) Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео)
В окупованому Донецьку місцеві жителі скаржаться на непрацюючий вечорами громадський транспорт, адже там транспорт припиняє курсувати вже після 21 години.
На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото) На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото)
Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині, вони використовували заборонені міномети. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих.
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Loading...
Load next