Через ранкову атаку дронами в Києві загинули чотири людини, серед них – вагітна

Через ранкову атаку дронами в Києві загинули чотири людини, серед них – вагітна
Пошуково-рятувальні роботи тривають. 

Попередньо чотири людини загинули внаслідок влучання російської ракети у житловий будинок у Шевченківському районі Києва вранці 17 жовтня. Повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

Голова Нацполіції Ігор Клименко підтвердив, що загинули троє осіб: жінка 59 років та двоє молодих людей. Ще троє людей госпіталізовані з різними травмами. Близько 15 години з-під завалів житлового будинку витягли ще одного загиблого.

О 13:44 Кличко повідомив, що серед трьох загиблих мирних мешканців була молода пара: чоловік і дружина, які очікували на дитину. Жінка була на 6 місяці вагітності. За даними Київської міської прокуратури, загибла пара були 1988 року народження. 

Від вибухової хвилі постраждала жінка, яка їхала в таксі поруч із вокзалом. Її шпиталізували з акуботравмою.

Загалом 19 мешканців будинку врятовано. 

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури через обстріл столичної інфраструктури розпочато кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни.

За даними слідства, 17 жовтня Збройні сили рф із використанням дронів-камікадзе здійснили удари по об’єктах житлової та цивільної інфраструктури у центрі Києва. У результаті влучання у житловий будинок у Шевченківському районі стався вибух.

У центрі столиці перекрили рух транспорту на ділянках кількох вулиць через вчинену росіянами атаку.

Нагадаємо, що у Києві вранці 4 прильоти, є влучання по житловому будинку.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Способи вторгнення російських військ в Україну: західні ЗМІ опублікували карту (фото) Способи вторгнення російських військ в Україну: західні ЗМІ опублікували карту (фото)
На карті показано, зокрема, розташування російських військ та техніки на території України.
Loading...
Load next