Загроза наступу окупантів: навколо Києва посилюють систему оборонних рубежів

Загроза наступу окупантів: навколо Києва посилюють систему оборонних рубежів

Навколо Києва триває вдосконалення системи інженерного обладнання та зведення фортифікаційних споруд. Про це повідомляє командування Сухопутних військ.

Виходячи з висновків аналізу захисту столиці в лютому-квітні, вживаються додаткові заходи щодо посилення оборони. В першу чергу, проводимо обладнання вогневих позицій та укриттів для особового складу, - зазначив командувач Угрупування сил та засобів оборони Києва генерал-лейтенант Олександр Павлюк.

Крім цього, військові продовжують нарощувати фортифікаційне обладнання рубежів оборони за допомогою встановлення довготривалих вогневих споруд різного типу. Також встановлюються вибухові та невибухові інженерні загородження перед позиціями наших військ.

Таким чином, створюється система багатоешелонованої оборони шляхом нарощування районів рубежів та позицій.

Нагадаємо, що окупанти зізналися, що б'ють по цивільній інфраструктурі крилатим ракетами "Х-32".

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Способи вторгнення російських військ в Україну: західні ЗМІ опублікували карту (фото) Способи вторгнення російських військ в Україну: західні ЗМІ опублікували карту (фото)
На карті показано, зокрема, розташування російських військ та техніки на території України.
Loading...
Load next