Під час обшуків на Одеській митниці знайшли гелікоптер Мі-2

Під час обшуків на Одеській митниці знайшли гелікоптер Мі-2

Державне бюро розслідувань у рамках "ревізії" прихованих від розмитнення 133 контейнерів на Одеській митниці виявило багатоцільовий гелікоптер Мі-2. Про це інформує ДБР.

Під час огляду чергового контейнера працівники ДБР виявили багатоцільовий гелікоптер Мі-2. Він вже вісім місяців війни міг би виконувати бойові завдання на фронті, але митниця не поспішала із його оформленням, - йдеться в повідомленні.

Наразі тривають слідчі дії, поінформували у відомстві. Працівники ДБР встановлюють власників гвинтокрила та обставини його переміщення. Крім цього, буде надана правова оцінка діям посадовців митниці, які в умовах війни проти України не посприяли своєчасному розмитненню техніки.

Зазначається, що вертоліт вилучили, на даний момент вирішується питання про передачу його на потреби ЗСУ.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Довірені особи екснардепа ОПЗЖ Іллі Киви готували до 2 травня провокації в Одесі (відео) Довірені особи екснардепа ОПЗЖ Іллі Киви готували до 2 травня провокації в Одесі (відео)
Масові акції фінансувались представниками політичної партії «ОПЗЖ».
Пальне з російських танкерів: ДБР викрило схему контрабанди в портах Одеси (відео) Пальне з російських танкерів: ДБР викрило схему контрабанди в портах Одеси (відео)
Окрім цього було виявлено порушення в діяльності митних складів на терміналах, де зберігалися ввезені нафтопродукти. Інформаційні листи про порушення направлені до органів державного нагляду, призначені службові перевірки.
Loading...
Load next