На Київщині збили три ворожі безпілотники – поліція

На Київщині збили три ворожі безпілотники – поліція

Сьогодні у Київській області збили щонайменше три ворожі безпілотники. Про це у Telegram повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов.

Щонайменше 3 ворожих безпілотника збили сьогодні під час повітряної атаки на Київщину. Працівники поліції встановлюють місця падіння ворожих цілей. За попередньою інформацією, руйнувань та постраждалих не виявлено, – ідеться у повідомленні.

Нагадаємо, що у лікарню Мелітополя завезли "партію" поранених росіян, вночі було гучно у Василівці – Федоров.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Взяв невідомого попутника так і не доїхавши до Києва: СБУ знайшла тіло водія BlaBlaCar Познякова, якого вбили у 2016 році Взяв невідомого попутника так і не доїхавши до Києва: СБУ знайшла тіло водія BlaBlaCar Познякова, якого вбили у 2016 році
Головний підозрюваний у вбивстві таксиста - Кінгісепп Луан, він загинув внаслідок вибуху саморобної вибухівки у квартирі на столичному проспекті Науки.
"МАУ" потрапила у скандал: літак авіакомпанії Коломойського забув у Борисполі 50 своїх пасажирів "МАУ" потрапила у скандал: літак авіакомпанії Коломойського забув у Борисполі 50 своїх пасажирів
Українська авіакомпанія МАУ, яка повинна була летіти до Стамбулу, "забула" 50 своїх пасажирів в аеропорту у Борисполі.
Loading...
Load next