На Київщині депутати сільради привласнили землі Міноборони на 36 млн грн

На Київщині депутати сільради привласнили землі Міноборони на 36 млн грн

Нацполіція викрила злочинну схему ексголови та депутатів однієї з сільрад для незаконного привласнення землі Міноборони площею 19 га під Києвом, яка була призначена під розташування військової частини

Про це повідомляє Нацполіція України.

Реалізаторів злочину, зокрема ексголову однієї з сільрад Київської області та його спільників - депутатів місцевої сільради та інженера-землевпорядника судитимуть за незаконне привласнення землі Міноборони площею 19 га, де мала б розташовуватись військова частина.

Слідство встановило, що у 2016 - 2017 роках у рамках чергової сесії вони прийняли ряд незаконних рішень, які призвели до вилучення землі із власності Міноборони на користь 35 підконтрольних їм осіб. 

Сума збитків державі перевищує 36 млн грн. Наразі правоохоронці всім фігурантам вручили обвинувальні акти.

Нагадаємо, Поліція торік вилучила в Україні понад 5000 одиниць вогнепальної зброї

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Київщині школярки влаштували бійку у лісосмузі (відео 18+) На Київщині школярки влаштували бійку у лісосмузі (відео 18+)
Про бійку неповнолітніх школярок у місті Біла Церква, що на Київщині стало відомо із відео, яке було опубліковане в мережі. Дві дівчини побили молодшу на декілька років від них школярку, ніби то через образу і знімали все це на відео.
Нардеп Олег Арсенюк влаштував бійку біля ресторану в Черкасах Нардеп Олег Арсенюк влаштував бійку біля ресторану в Черкасах
Нардеп від "Слуги народу" Олег Арсенюк влаштував бійку в розважальному закладі "Бочка" у Черкасах.
Масові святкування в період карантину: Тищенко влаштував вечірку для своєї дружини Масові святкування в період карантину: Тищенко влаштував вечірку для своєї дружини
У київській поліції відкрили кримінальне провадження щодо порушення карантинних вимог в одному з готелів столиці, де день народження дружини святкував депутат від "Слуги народу", Микола Тищенко.
Loading...
Load next