У ЗСУ відреагували на ворожі заяви щодо «успіхів» під Бахмутом

У ЗСУ відреагували на ворожі заяви щодо «успіхів» під Бахмутом

Росіян під Бахмутом зупинять вогнем артилерії ЗСУ та, можливо, контратакою. Це завадить просуванню ворога. Про це повідомив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий в ефірі телемарафону.

Наше командування в режимі постійного часу бачить поле бою і всі спроби супротивника суттєво зосередити зусилля по головному удару і здебільшого це припиняється. Я впевнений, що цього разу буде так само, - йдеться у заяві.

Череватий додав, що вогнем артилерії і, можливо, контратакою ворога буде зупинено і значно просунутися йому не вдасться.

Бувають локальні успіхи у ворога. Це позиційна війна, але тут є кілька варіантів: або потім противник зупиняється і накривається великим вогнем і зазнає втрат. Або, що буває дуже часто, ми відбиваємо назад ці позиції, - додав Череватий.

Нагадаємо, що спецпризначенці Нацгвардії знищили російську БМП поблизу Авдіївки (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Російсько-українська війна: у білорусі російські ДРГ готуються до диверсій на території України (відео) Російсько-українська війна: у білорусі російські ДРГ готуються до диверсій на території України (відео)
Тим часом на захоплених територіях окупаційна влада продовжує проводити так звані “фільтраційні” заходи стосовно місцевих жителів.
Loading...
Load next