На Харківщині знайшли схованку зі списками поліцаїв та доноси колаборантів під час окупації

На Харківщині знайшли схованку зі списками поліцаїв та доноси колаборантів під час окупації

Працівники ДБР у взаємодії з Харківською обласною прокуратурою виявили у Куп’янському районі схованку з важливими документами, які окупанти не встигли знищити під час відступу. Повідомила пресслужби ДБР.

Вилучені правоохоронцями документи є підґрунтям для відкриття кримінальних проваджень за фактами держзради та колабораційної діяльності.

У схованці було знайдено особові справи співробітників так званого окупаційного відділу поліції, письмові згоди на співпрацю зрадників-правоохоронців, розпорядження окупаційного керівництва, табелі робочого часу, накази про призначення на посади, анкети, фотографії та багато іншого.

Крім того, виявлено доноси місцевих колаборантів, які "здавали" окупантам патріотів та учасників АТО.

 

Нагадаємо, що СБУ затримала агента рф, який "зливав" АТОвців під час окупації Херсона.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
На Тернопільщині судитимуть шахраїв, які привласнили майже 7 млн гривень учасників АТО На Тернопільщині судитимуть шахраїв, які привласнили майже 7 млн гривень учасників АТО
Четверо злочинців шляхом обману заволоділи державними коштами у великих розмірах - 6,8 мільйона гривень. Чоловіки підшуковували учасників АТО й пропонували їм оформити інвалідність для отримання пенсій, кошти згодом вони забирали собі.
"Застукали на гарячому": невдалий хабар Донецького судді (відео) "Застукали на гарячому": невдалий хабар Донецького судді (відео)
Співробітники ДБР викрили на шахрайстві суддю Донецького окружного адміністративного суду, який за гроші обіцяв "допомогти" ухваленню судового рішення на користь заявника.
Loading...
Load next