Наркодилера Чернецького, який збував кокаїн у нічних клубах столиці, позбавили волі на 5 років

Наркодилера Чернецького, який збував кокаїн у нічних клубах столиці, позбавили волі на 5 років

Суд виніс вирок Юрію Чернецькому, який збував кокаїн у нічних клубах столиці. Наркодилеру призначили покарання у вигляді 5 років позбавлення волі. Повідомляє столична прокуратура.

Судом оголошено обвинувальний вирок киянину за фактом незаконного придбання, зберігання та збуту особливо небезпечних наркотичних засобів.

Вироком Бориспільського міськрайонного суду Київської області обвинуваченому призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі. До набрання вироком законної сили чоловік перебуватиме під вартою, - йдеться у повідомленні.

Речниця Київської міської прокуратури Надія Максимець повідомила УНН, що прокурори будуть оскаржувати рішення суду.

Будемо оскаржувати і просити суворішого покарання. У дебатах прокурор просив призначити 8 років позбавлення волі, - зазначила Максимець.

Згідно з матеріалами слідства, чоловік збував наркотичні засоби, зокрема кокаїн, у нічних розважальних закладах столиці.

Зловмисника викрили під час чергового збуту. У подальшому у ході обшуків за місцем його проживання правоохоронці також виявили наркотичні речовини.

У січні 2021 року прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт відносно підозрюваного за ч. 1 ст. 307, ч. 1 ст. 309 КК України.

Нагадаємо, що в окупованому Мелітополі знову "бавовна": місцеві також повідомляють про автоматні черги і загиблого.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Loading...
Load next