На Оболоні злили нафту в озеро: у Києві прокуратура взяла під контроль розслідування

На Оболоні злили нафту в озеро: у Києві прокуратура взяла під контроль розслідування
Небайдужі громадяни виявили злив нафтопродуктів в озеро.

В Оболонському районі Києва виявили злив нафтопродуктів в одне із озер. Столична прокуратура взяла розслідування цього інциденту під контроль. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Києва.

До Оболонської окружної прокуратури м. Києва надійшли звернення від небайдужих громадян стосовно виявлення зливу нафтопродуктів із дощової каналізації, яка впадає в озеро Кирилівське, а також забруднення поверхневих вод каскаду озер Опечень (Почайна) в Оболонському районі міста Києва. Для фіксації обставин події та відібрання зразків забрудненої води на місце події здійснено виїзд слідчо-оперативної групи та інспекторів Державної екологічної інспекції Столичного округу, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що відділ Спеціалізованої екологічної прокуратури Київської міської прокуратури за участі керівництва Оболонської окружної прокуратури м. Києва та співробітників Оболонського управління поліції ГУ НП в м. Києві провели виїздну оперативну нараду щодо проблеми забруднення поверхневих вод у місті, яка набула системного характеру.

У ході наради визначено першочергові заходи, які необхідно здійснити у кримінальному провадженні для ефективного розслідування обставин забруднення водойм, встановлення розміру заподіяних збитків, джерел забруднення та осіб, які до цього причетні, - повідомляють у пресслужбі. 

Нагадаємо, раніше вулицю Харкова затопило окропом: гаряча вода текла просто під колеса автомобілів.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
В Києві водолази витягнули з озера тіло невідомого чоловіка В Києві водолази витягнули з озера тіло невідомого чоловіка
Наразі причини та обставини трагічної смерті чоловіка встановлюються правоохоронцями.
Київський "шлюбний" аферист обікрав своїх "наречених" на понад 1,5 мільйона гривень Київський "шлюбний" аферист обікрав своїх "наречених" на понад 1,5 мільйона гривень
Аферист обікрав своїх жертв та їхніх родичів на понад 1,5 мільйоні гривень. Зловмисника через його дії суд засудив до шести років позбавлення волі.
Ласував качкою: в одній із водойм на Херсонщині помітили крокодила (фото) Ласував качкою: в одній із водойм на Херсонщині помітили крокодила (фото)
В одній з водойм, що утворилася на місці, де раніше видобували пісок, виявили крокодила, який ласував качкою.
Loading...
Load next