На російському аеродромі Енгельса пролунав вибух (відео)

На російському аеродромі Енгельса пролунав вибух (відео)
Загинуло 3 людини, ще 4 госпіталізовані.

Вночі сталися вибухи на військовому аеродромі у місті Енгельс у росії, де стоїть стратегічна авіація країни-агресора. По ньому раніше вже був завданий удар безпілотниками на початку грудня. Про це інформує BAZA.

Соціальні мережі та місцеві Telegram-канали повідомляють про гучний вибух у російському місті Енгельс. На аеродромі розміщена стратегічна авіація росіян — Ту-95, Ту-160 тощо. У місті лунає повітряна тривога.

За попередньою інформацією, вибух стався на аеродромі "Енгельс-2". Це авіабаза ПКС росії. У бік нього поїхали пожежники та екстрені служби.

Площа пожежі після вибуху в Енгельсі становила 120 квадратних метрів. За попередніми даними, загинули 3 людини. Ще четверо було госпіталізовано, — йдеться у повідомленні.

Міноборони рф повідомляє, що над аеродромом у Енгельсі ППО збило український безпілотник.

Засоби протиповітряної оборони ПКС росії запобігли удару українського безпілотника по військовому аеродрому Енгельс у Саратовській області. Через падіння уламків убито трьох людей, літаки пошкодження не отримали, — повідомили в міноборони країни-агресора.

Нагадаємо, що один із винищувачів МіГ-31К горів у Мачулищах – Моніторингова група.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Військові РФ завдали ракетного удару по аеродрому в Старокостянтинові на Хмельниччині Військові РФ завдали ракетного удару по аеродрому в Старокостянтинові на Хмельниччині
Сьогодні, 29 березня, російський агресор вкотре завдав удару по аеродрому в Старокостянтинові, що на Хмельниччині. Знищено запаси паливно-мастильних матеріалів.
Loading...
Load next