рф перекинула ще один ешелон з технікою у білорусь (відео)

рф перекинула ще один ешелон з технікою у білорусь (відео)

У білорусь перекинули ще один ешелон із технікою зс рф. Пише Беларускі Гаюн.

... вчора, 8 січня, о 13:00 на залізничну станцію Барановичі-Поліські прибув ешелон з технікою та особовим складом зс рф. Загалом в ешелоні було близько 30 вагонів-платформ з технікою, 2 вантажні вагони з боєприпасами/спорядженням та 2 пасажирські вагони з особовим складом — близько 100 осіб, - йдеться у повідомленні.

За даними Беларускі Гаюн, серед техніки були помічені: не менше 8 вантажівок КамАЗ, мінімум 6 тягачів МТ-ЛБ і не менше 2 артилерійських машин 1В15.

Відомо, що ешелон був відправлений із залізничної станції Зайцівка (воронезька обл., рф). 4 січня о 17.30. Окремо привертає увагу, що ця станція знаходиться в прикордонні з окупованою частиною Луганської області, України, йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що на Миколаївщині знищили російський безпілотник.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Росія провела в окупованому Криму навчання з протиповітряної оборони Росія провела в окупованому Криму навчання з протиповітряної оборони
Російські військовослужбовці здійснили згортання пускових і радіолокаційних установок і здійснили марш в нові позиційні райони в окупованому Криму.
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Loading...
Load next