Російські окупанти складають списки школярів для мобілізації – ЦНС

Російські окупанти складають списки школярів для мобілізації – ЦНС

Центр національного спротиву повідомляє, що на захоплених територіях Донеччини і Луганщини російські окупанти складають списки школярів, яких можна буде мобілізувати після досягнення повноліття.

Діти 2005-2006 року народження на тимчасово окупованих територіях мають стати на “обов’язковий військовий облік”. Наразі прийняття на так званий військовий облік в окупаційних військкоматах відбувається на ТОТ Луганщини та Донеччини. За інформацією підпілля, окупанти формують списки тих, кого можна мобілізувати відразу після випуску зі школи. Перш за все тих, хто досягає повноліття у 2023 році, - пише ЦНС.

Нагадаємо, що "вимагають гроші, б'ють, а іноді й вбивають: над мобілізованими з “лнр” знущаються “кадирівці” та “вагнерівці” – Гайдай.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото) На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото)
Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині, вони використовували заборонені міномети. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих.
"Діти злякалися і плакали": директорка садку на Луганщині розповіла подробиці обстрілу (відео) "Діти злякалися і плакали": директорка садку на Луганщині розповіла подробиці обстрілу (відео)
Діти пережили великий стрес, як і усі працівники садочку.
Окупанти на Донбасі 4 рази порушили режим тиші Окупанти на Донбасі 4 рази порушили режим тиші
За добу 23 серпня в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню.
Loading...
Load next