Поліцейські затримали корегувальника вогню окупантів на Луганщині (відео)

Поліцейські затримали корегувальника вогню окупантів на Луганщині (відео)
Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 12 до 13 років.

26-річний мешканець м. Сєвєродонецьк за допомогою дрону корегував вогонь по рідному місту. Саме він направив снаряди окупантів на центр надання гуманітарної допомоги, який був розташований у Льодовому палаці спорту.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на Національну поліцію.

Затримали чоловіка співробітники Управління карного розшуку та Слідчого управління ГУНП спільно зі співробітниками Сєвєродонецького районного управління поліції.

Сєвєродончанин передавав інформацію через чат у мережі Telegram, де відправляв представникам рф карту з мітками військових та інфраструктурних об’єктів.

На карті він не просто позначав місце розташування підрозділів оборони України, а й навіть позначав різноманітними мітками системи озброєння ЗСУ та інших сил захисту.

Зараз затриманому повідомили про підозру за ч. 7 ст. 111-1 ККУ "Колабораційна діяльність".

Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 12 до 13 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від десяти до п’ятнадцяти років та з конфіскацією майна або без такої.

Нагадаємо, 900 цивільних громадян вбили російські військові в Київській області.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Перейшов на сторону окупантів: судді на Луганщині вручили підозру Перейшов на сторону окупантів: судді на Луганщині вручили підозру
Працівники суду допомагали окупантам проводити підривну діяльність проти України на шкоду її суверенітетові та територіальній цілісності.
На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото) На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото)
Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині, вони використовували заборонені міномети. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих.
Loading...
Load next