Бої за Соледар: підступи міста фактично всіяні трупами рашистів, ворог безуспішно намагається прорвати оборону

Бої за Соледар: підступи міста фактично всіяні трупами рашистів, ворог безуспішно намагається прорвати оборону

Російські окупаційні війська безуспішно намагаються прорвати оборону українських захисників та захопити Соледар, повідомила на брифінгу заступниця міністра оборони Ганна Маляр, додавши, що підступи міста фактично всіяні трупами російських військових.

Ворог, намагаючись безуспішно прорвати нашу оборону і захопити Соледар, несе велики втрати. Підступи до міста сьогодні фактично всіяні тілами вбитих путінських військ. Попри те, вони рухаються прямо по тілах своїх загиблих бійців. Наші оборонці проявляють максимально стійкість і героїзм. росія тисячами жене на забій своїх громадян, – заявила Маляр.

За інформацією заступниці міністра, командування збройних сил рф посилює угруповання військ на території України. Ворог переміщує мобілізованих із полігонів білорусі та росії у зони ведення бойових дій та у прикордонні райони.

Противник продовжує зосереджувати основні сили у Донецькому регіоні. Найвища активність ворога відмічається на Бахмутському, Лиманському та Авдіївському напрямках.

Станом на 10 січня у складі російських окупаційних військ, з урахуванням оперативного резерву, діють близько 280 формувань. Для порівняння, минулого тижня діяло близько 250 формувань. Обстановка у районах ведення бойових дій залишається складною. В умовах відсутності необхідної кількості технічно готової бойової техніки кремль активно використовує людський ресурс, вказала Маляр.

Нагадаємо, що українські снайпери нищать росіян під Бахмутом вдень і вночі (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next