У Броварах впав гвинтокрил ДСНС, загинуло вище керівництво МВС

У Броварах впав гвинтокрил ДСНС, загинуло вище керівництво МВС

18 січня зранку у Броварах на дитячий садок впав гвинтокрил ДСНС у якому перебувало вище керівництво МВС. Внаслідок цієї події загинули міністр Денис Монастирський, його перший заступник Євгеній Єнін та державний секретар Юрій Лубкович.

Загалом загинуло 14 осіб, серед яких 1 дитина. Також поранення отримали понад 20 осіб. СБУ вже почала провадження щодо цієї трагедії. Наразі розглядають кілька версій, зокрема, порушення правил польоту, технічна несправність та навмисне знищення гвинтокрила.

Злата Новосельська -pravdatutnews.com

Читайте також
Річниця трагедії в Одесі: поліція взяла під охорону Куликове поле та Соборну площу (фото) Річниця трагедії в Одесі: поліція взяла під охорону Куликове поле та Соборну площу (фото)
В Одесі поліцейські охороняють Куликове поле і Соборну площу, де сьогодні, 2 травня, відбудуться заходи, присвячені річниці масових заворушень у 2014 році. Тоді загинуло 48 осіб, а розслідування справи триває й досі.
За участю авіації, артилерії і кораблів: в Україні провели масштабні навчання За участю авіації, артилерії і кораблів: в Україні провели масштабні навчання
Українські підрозділи ВМС, ДПСУ та Повітряних сил провели масштабні навчання щодо посилення оборони спільно з Державною прикордонною службою.
Під Києвом бійцівська собака напала на 7-річного хлопчика (фото) Під Києвом бійцівська собака напала на 7-річного хлопчика (фото)
У неділю, 18 квітня, під Києвом у Броварах близько 12 год на території спортивного майданчика, що біля буд.№10 на бульв. Незалежності, американський стаффордширський тер’єр напав на семирічного хлопчика.
Loading...
Load next