На Херсонщині підірвали колаборанта-поліцейського

На Херсонщині підірвали колаборанта-поліцейського

Внаслідок підриву автомобіля в окупованій Херсонській області було ліквідовано колаборанта, так званого командира взводу ППС (патрульно-постової служби) ОМВС Новокаховського міського відділу ГУ МВС. Повідомляє інформаційний центр СК росії.

За даними слідства, 17.03.2023 невстановлена особа заклала спеціальний пристрій під ліве крило автомобіля ВАЗ-2121, яким керував командир взводу ППС ОМВС Новокаховського МВ ГУ МВС Херсонської області.

Пізніше, коли чоловік зі своєю сім'єю рухався на вищевказаному автомобілі в с. Ювілейному Олешкінського району Херсонської області, стався підрив, унаслідок якого працівник поліції помер на місці, його дружина і дочка дістали тілесні ушкодження.

У СК росії уточнили, що дружина колаборанта - "начальниця штабу ОМВС Новокаховського МВ ГУ МВС Херсонської області".

Нагадаємо, що Пригожин хоче набрати у пвк "вагнер" ще 30 тисяч бійців до середини травня.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ викрила чиновника, який допоміг рф перекинути бронетехніку з Криму до Херсонщини (відео) СБУ викрила чиновника, який допоміг рф перекинути бронетехніку з Криму до Херсонщини (відео)
З початку повномасштабної агресії рф СБУ розслідує понад 800 кримінальних проваджень за фактами вчинення колабораційної діяльності.
Loading...
Load next