Секретар РНБО розповів про істеричні «ядерні» погрози рф

Секретар РНБО розповів про істеричні «ядерні» погрози рф

Влада росії вдається до ядерних погроз, оскільки у неї росте розуміння поразки своїх окупаційних військ на фронті в Україні.

Про це секретар СНБО Олексій Данілов написав у twitter.

Будь-які погрози рф щодо застосування ядерної зброї – це прояв безсилля і страху. Чим гірша ситуація на фронті, тим частіше лунатимуть істеричні «ядерні» заяви, як показник розуміння кремлем невідворотності поразки й неминучості розплати, – написав Данілов.

Напередодні черговими погрозами відзначився заступник секретаря Радбезу рф Дмитро Медведєв. Зокрема він заявив, що ядерна зброя це «скрєпа» для росії.

Нагадаємо, Зеленський призначив посла України в Китаї

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Росії заявили про високу напругу на Донбасі В Росії заявили про високу напругу на Донбасі
В Кремлі зазначають, що напруга на Донбасі й надалі залишається "вищою, ніж норма". Зокрема прессекретар російського президента Дмитро Пєсков згадав й про можливу зустріч президентів України та Росії.
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
Loading...
Load next