Серпень став особливо вдалим для українських мисливців - Данілов

Серпень став особливо вдалим для українських мисливців - Данілов

На думку Секретаря РНБО Олексія Данілова, російські цілі – це найкращий полігон для української зброї та її реклами на світовому ринку.

Про це Данілов написав у Twitter.

З кожним новим бойовим завданням українські бойові БПЛА та морські дрони стають все більш точними, оператори – досвідченішими, бойове злагодження – ефективнішим, а виробники отримують можливості вдосконалювати тактико-технічні характеристики.

Серпень став особливо вдалим для українських мисливців. Далі – розширення масштабів, дальності бойової роботи, рівня та важкості російських втрат.

Російські цілі – це найкращий полігон для української зброї і її реклами на світовому рівні озброєння, – написав Данілов.

На думку Данілова, український ВПК стане одним із основних світових гравців, техніка якого пройшла унікальне бойове випробування.
 
Нагадаємо, Зсув ґрунту у Грузії: серед загиблих українка

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Росії заявили про високу напругу на Донбасі В Росії заявили про високу напругу на Донбасі
В Кремлі зазначають, що напруга на Донбасі й надалі залишається "вищою, ніж норма". Зокрема прессекретар російського президента Дмитро Пєсков згадав й про можливу зустріч президентів України та Росії.
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
Loading...
Load next