Поблизу України перебуває близько 25 ворожих літаків - Ігнат

Поблизу України перебуває близько 25 ворожих літаків - Ігнат

Поблизу України перебуває близько 25 літаків, за допомогою яких росія постійно обстрілює Україну.

Про це речник командування Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат сказав в ефірі телемарафону «Єдині новини».

Зараз на підступах до України перебуває близько 2,5 десятка літаків ворожої авіації різних типів, які завдають ударів періодично керованими авіабомбами та іншим озброєнням. Таким чином противник застосовує авіацію щодня на різних напрямках. Зрозуміло, що маємо бути до всього готовими, - сказав Ігнат.

За його словами, українські сили оборони вдень збили 5 ворожих БПЛА.

Він прокоментував повідомлення про можливий обстріл, інформація про який шириться різними каналами у Телеграмі.

Знаєте, галас у соцмережах, у Телеграм-каналах вже, мабуть, зробив свою справу. Громадяни таки будуть уважними. Але ж галас спричиняється не тоді, коли щось хочуть зробити, але, безумовно, обережними потрібно бути. Ворожа авіація завжди активна у небі, злітав ТУ-22М3 нещодавно і була оголошена повітряна тривога, - додав речник.

Нагадаємо, Канада передала Україні обладнання для розмінування на $16 мільйонів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранили 3 бійців ЗСУ: один із них у важкому стані На Донбасі поранили 3 бійців ЗСУ: один із них у важкому стані
Поранених транспортували до лікувального закладу. Стан здоров'я одного бійця – тяжкий, інших – задовільний.
На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото) На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото)
Внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків загинув 26-річний український захисник у якого залишились дружина та мати.
Російські бойовики зранку обстріляли Авдіївку: залізничний рух на Донеччині обмежили (відео) Російські бойовики зранку обстріляли Авдіївку: залізничний рух на Донеччині обмежили (відео)
Зранку бойовики почали обстрілювати Авдіївку. Працівників залізничної станції міста та пасажирів було евакуйовано в укриття. Постраждалих серед залізничників немає.
Loading...
Load next