Влада так званої "ЛНР" відключила мобільний інтернет на окупованій території

Влада так званої "ЛНР" відключила мобільний інтернет на окупованій території

Внаслідок бавовни 13 травня 2023 року в Луганську, керівництво так званої “ЛНР” ухвалило рішення про тимчасове призупинення роботи мобільного інтернету на території “республіки”.  Про це повідомив самопроголошений голова Леонід Пасічник.

За його словами, це зроблено ціллю «забезпечити безпеку людей».

Міністерство зв'язку та масових комунікацій так званої “ЛНР” вже виконало вказівку, повідомив МКС, єдиний мобільний оператор на території окупованих районів Луганщини (в минулому — «Лугаком»). Коли орієнтовно послуга мобільного інтернету стане доступною — невідомо. 

Нагадаємо, Президент України закликав НАТО ухвалити рішення про членство України в альянсі

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Стрілянина в університеті в Росії: батько пермського стрілка найманцем воював на Донбасі (відео) Стрілянина в університеті в Росії: батько пермського стрілка найманцем воював на Донбасі (відео)
Батько 18-річного студента, який застрелив шістьох людей у Пермському державному університеті РФ, виявився військовим найманцем - він брав участь у російській агресії на Донбасі.
Пушилін оголосив "загальну мобілізацію" в ОРДЛО (відео) Пушилін оголосив "загальну мобілізацію" в ОРДЛО (відео)
Крім того, стало відомо, що з ОРДЛО евакуювали уже понад 6 тисяч громадян.
На фоні невдач на фронті москва розпочала “чистки” керівників “ЛНР” На фоні невдач на фронті москва розпочала “чистки” керівників “ЛНР”
Так, нещодавно було затримано "міністра внутрішніх справ ЛНР".
Loading...
Load next