На фоні невдач на фронті москва розпочала “чистки” керівників “ЛНР”

На фоні невдач на фронті москва розпочала “чистки” керівників “ЛНР”
Так, нещодавно було затримано "міністра внутрішніх справ ЛНР".

Федеральна служба безпеки рф на тлі невдач на фронті заарештувала так званого "міністра внутрішніх справ ЛНР" Ігоря Корнета. За даними української розвідки, його арешт вже викликав негативну реакцію серед представників квазіреспубліки.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на Головне управління розвідки. 

Арешт “міністра внутрішніх справ ЛНР” викликав негативну реакцію з боку силових структур та політичного керівництва “республіки”, які оцінюють це як початок змін у силовому блоці квазідержави.

Однак, з боку голови “ЛНР” Пасічника прикладаються всі зусилля для звільнення Корнета з-під арешту та відновлення на посаді.

У розвідці заявили, що “чистки” в політичному керівництві т. зв. ЛНР свідчать про визнання москвою неспроможності виконувати поставлені завдання чинними керівниками “ЛНР” в умовах ведення війни з Україною.

Внаслідок кадрових змін та залякування керівництва квазіреспубліки, росія намагається в максимально зжаті строки налагодити ефективну роботу по мобілізації людського ресурсу на тимчасово окупованих територіях Луганської області для швидкого заміщення втрат в частинах і підрозділах 2 АК російських окупаційних військ та продовження ведення бойових дій проти України, - зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, росія почала перейматися долею своїх агентів в Україні через те, що вони можуть припинити свою діяльність на користь країни-агресора.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Упійманий бойовик "злив" деталі, як Росія керує війною на Донбасі – СБУ Упійманий бойовик "злив" деталі, як Росія керує війною на Донбасі – СБУ
Контррозвідники Служби безпеки України у районі операції Об’єднаних сил викрили учасника танкового батальйону терористичної організації «ДНР». Він планував таємно відвідати родичів на підконтрольній українській владі території.
Бойовики РФ на Донбасі обстріляли Водяне (фото) Бойовики РФ на Донбасі обстріляли Водяне (фото)
З початку цієї доби, 26 квітня, було зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.
Стрілянина в університеті в Росії: батько пермського стрілка найманцем воював на Донбасі (відео) Стрілянина в університеті в Росії: батько пермського стрілка найманцем воював на Донбасі (відео)
Батько 18-річного студента, який застрелив шістьох людей у Пермському державному університеті РФ, виявився військовим найманцем - він брав участь у російській агресії на Донбасі.
Loading...
Load next