У Дніпрі викрили угрупування наркоторговців, які розповсюджували психотропи по усіх регіонах України

У Дніпрі викрили угрупування наркоторговців, які розповсюджували психотропи по усіх регіонах України
У Дніпрі викрили угрупування наркоторговців, які реалізовували свій товар по усіх регіонах України

У Дніпрі викрили угрупування наркоторговців, які розповсюджували психотропи по усіх регіонах України. Місячний обіг складав десятки мільйонів гривень, а за рік ділки могли заробили понаж 200 мільйонів. Розповсюджували наркотики через закладки залучаючи місцевих, що були не проти підзаробити. Загалом правоохоронці провели 36 обшуків у Дніпрі та області. Внаслідок оперативних дій затримали керівника злочинної організації та його спільників.

Під час санкціонованих обшуків виявлено та вилучено наркотичні засоби та психотропні речовини в особливо великих розмірах, які вже були підготовлені для збуту наркозалежним особам, обладнання для їх фасування, упакування, інші речові докази, які доводять провину підозрюваних. За вказані злочини передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.Одночасно вирішується питання щодо обрання затриманим міри запобіжного заходу, - зазначає речниця Державного бюро розслідувань Ольга Чиканова.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Одещині поліцейська вкрала з речових доказів півкілограма кокаїну та продавала його (фото) На Одещині поліцейська вкрала з речових доказів півкілограма кокаїну та продавала його (фото)
СБУ викрила співробітницю поліції, яка викрадала наркотики із речових доказів і потім продавала їх наркозалежним.
Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео) Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео)
В Україні поліція викрила злочинну організацію, яка тривалий час діяла на Закарпатті. Під час 23 обшуків у зловмисників вилучили понад 50 одиниць вогнепальної зброї і цілий арсенал холодної зброї.
Правоохоронці викрили масштабну мережу виготовлення та збуту наркотиків (фото) Правоохоронці викрили масштабну мережу виготовлення та збуту наркотиків (фото)
Під час обшуків вилучено рекордну кількість амфетаміну - 120 кг. Спецоперація здійснювалась у Дніпропетровській, Київській, Черкаській областях та у Києві.
Loading...
Load next