В Києві затримали шістьох наркозбувачів

В Києві затримали шістьох наркозбувачів
Правоохоронці затримали групу амбітних наркозбувачів, які виготовляли та продавали психотропи. Фігуранти також створили та адміністрували спеціальний канал у соцмережі

На Київщині правоохоронці затримали групу амбітних наркозбувачів. Відомо, що організатор цієї незаконної діяльності залучив ще 5-х осіб. Разом вони знайшли місце, де можна було продати психотропи.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Наркотики на пів мільйона гривень: правоохоронці Києва затримали зловмисника (фото) Наркотики на пів мільйона гривень: правоохоронці Києва затримали зловмисника (фото)
Зловмисник збував «товар» через віртуальну наркокрамницю, створену в одному із месенджерів. Під час обшуку у фігуранта виявили наркотичні речовини, схожі на кокаїн, канабіс, гашиш та МДМА. Правопорушнику загрожує до десяти років ув’язнення.
Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео) Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео)
В Україні поліція викрила злочинну організацію, яка тривалий час діяла на Закарпатті. Під час 23 обшуків у зловмисників вилучили понад 50 одиниць вогнепальної зброї і цілий арсенал холодної зброї.
На Київщині знайшли 2-річного хлопчика, який усю ніч просидів у лісі На Київщині знайшли 2-річного хлопчика, який усю ніч просидів у лісі
У селі Рагівка Вишгородського району Київської області, 14 квітня зник дворічний хлопчик. Батьки дитини протягом п'яти годин намагались самостійно відшукати дитину, однак усі спроби були марними.
Loading...
Load next