На Херсонщині виявили наркоплантації із коноплею на мільйони гривень (фото)

На Херсонщині виявили наркоплантації із коноплею на мільйони гривень (фото)
У херсонській області поліцейські виявили дві теплиці в яких вирощували коноплю. Вартість вилученого товару – близько 5 мільйонів гривень.

У двох теплицях господар "городу" вирощував понад 200 кущів елітних сортів конопель. За цінами "чорного ринку" їх вартість становить близько 5 мільйонів гривень, повідомляє пресслужба МВС.

В одному з сіл Каховського району виявили дві теплиці, повністю засаджені елітними сортами конопель заввишки від 1,5 до 2-х метрів. Рослини були зі слідами догляду та до них було підведене крапельне зрошення, коноплі удобрювалися мінеральними добривами, - йдеться у повідомленні.

Власником наркоплантації, 31-річний місцевий житель, щоб приховати теплиці, розмістив їх посеред саду. Чоловік переконував правоохоронців, що замовив насіння через інтернет, і вирощував коноплі для власних потреб. Згодом, на горищі правоохоронці виявили ще висушені рослини конопель вагою понад 10 кілограмів.

Зокрема, окрім конопель, у чоловіка ще знайшли травматичний пістолет "Форт", наразі його походження встановлюють правоохоронці. Сам власник зброї зазначив, що пістолет йому був потрібна для самозахисту, а купив його він також в інтернеті.

Зразки вилучених конопель правоохоронці відправили на дослідження та наразі встановлюють зв’язки чоловіка та його можливу причетність до збуту наркотиків.

Читайте також
На Одещині поліцейська вкрала з речових доказів півкілограма кокаїну та продавала його (фото) На Одещині поліцейська вкрала з речових доказів півкілограма кокаїну та продавала його (фото)
СБУ викрила співробітницю поліції, яка викрадала наркотики із речових доказів і потім продавала їх наркозалежним.
На Одещині виявили чергові 50 брикетів з кокаїном з Еквадору (відео) На Одещині виявили чергові 50 брикетів з кокаїном з Еквадору (відео)
Вартість вилученої партії кокаїну на «чорному ринку» складає орієнтовно 10 млн доларів США.
Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео) Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео)
В Україні поліція викрила злочинну організацію, яка тривалий час діяла на Закарпатті. Під час 23 обшуків у зловмисників вилучили понад 50 одиниць вогнепальної зброї і цілий арсенал холодної зброї.
Loading...
Load next