Попри хімічну атаку: під Авдіївкою наші відбили десятигодинний штурм окупантів

Попри хімічну атаку: під Авдіївкою наші відбили десятигодинний штурм окупантів

На Авдіївському напрямку прикордонники та бійці ЗСУ попри хімічну атаку відбили штурм окупантів, який тривав близько десяти годин.

Про це 26 травня повідомляє ДПСУ.

Штурму українських позицій передував артилерійський обстріл. Боєприпаси з аерозолями дратівливої дії ворожі сили скидали з безпілотників. Далі окупанти за підтримки танків та броньовиків пішли в атаку, сказано у повідомленні.

Держприкордонслужба уточнює, що бій з ворогом тривав близько десяти годин. За цей час українські воїни знищили 30 загарбників, 2 танки, бойову машину піхоти та бронетранспортер.

Нагадаємо, Ракетний удар по Дніпру: одна людина загинула, 23 поранені

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next