Австралія анонсувала новий пакет допомоги ЗСУ

Австралія анонсувала новий пакет допомоги ЗСУ

Австралія у липні оголосить про новий пакет військової допомоги Україні.

Про це повідомив міністр оборони України Олексій Резніков за результатами зустрічі з віцепрем’єром Австралії Річардом Марлсом.

Політики також обговорили пріоритети України щодо посилення обороноздатності. Зокрема, Резніков під час зустрічі звернувся до австралійських колег з проханням розглянути можливість підготовки українських пілотів, а також надання транспортних засобів для медичної евакуації та засобів радіоелектронної боротьби з безпілотниками.

Я попросив наших австралійських друзів розглянути можливість підготовки українських пілотів, надання медичних евакуаційних автомобілів та засобів радіоелектронної боротьби з безпілотниками. Мене зворушили слова мого колеги про захоплення надзвичайною хоробрістю українців, яка надихає багатьох людей, – повідомив міністр.

Нагадаємо, Україна отримає від Німеччини 66 колісних БТР

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Представники БФ «Відкриті очі» спільно з ОВА передали нашим захисникам комплекти літньої форми Представники БФ «Відкриті очі» спільно з ОВА передали нашим захисникам комплекти літньої форми
На проспекті Свободи не розминулися 2 автівки, а під час спілкування з винуватцем аварії правоохоронці помітили в нього ознаки алкосп’яніння
Loading...
Load next