Австралія надала Україні $20 мільйонів військової допомоги

Австралія надала Україні $20 мільйонів військової допомоги

Австралія в рамках пакета військової допомоги вартістю $20 млн, відправляє в Україну 3D-принтер з металу й системи боротьби з безпілотниками.

Про це повідомляє The West Australian.

У список військової допомоги увійшло обладнання для розмінування, портативні рентгенівські апарати, 3D-принтер для металу та системи боротьби з безпілотниками - матеріали, розроблені австралійськими фірмами DroneShield, Micro-X, Minelab і SPEE3D.

В уряді Австралії додали, що літак Королівських військово-повітряних сил Австралії E-7A Wedgetail вилетів до Німеччини для підтримки постачання міжнародної гуманітарної та військової допомоги Україні.

Австралія залишається непохитною у підтримці України, щоб захистити себе від незаконного та аморального вторгнення рф. Цей внесок забезпечить Україні одні з найкращих можливостей у світі, одночасно інвестуючи в суверенну оборонну промисловість і технологічний сектор Австралії, ‒ заявив прем’єр-міністр Ентоні Албанезе.

Міністр оборонної промисловості Австралії Пет Конрой подякував австралійським компаніям за допомогу в наданні допомоги Україні. 3D-принтери з металу можна використовувати для друку запчастин, обладнання для розмінування, а переносне рентгенівське обладнання може надати необхідну допомогу українським військовим на полі бою.

Нагадаємо, На Львівщині через негоду знеструмлено 66 населених пунктів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Представники БФ «Відкриті очі» спільно з ОВА передали нашим захисникам комплекти літньої форми Представники БФ «Відкриті очі» спільно з ОВА передали нашим захисникам комплекти літньої форми
На проспекті Свободи не розминулися 2 автівки, а під час спілкування з винуватцем аварії правоохоронці помітили в нього ознаки алкосп’яніння
Loading...
Load next