На Київщині рибалка "зловив" у озері боєприпас до РПГ

На Київщині рибалка "зловив" у озері боєприпас до РПГ

У Бородянці Київської області рибалка витягнув з озера боєприпас до ручного протитанкового гранатомета. 

Про це повідомляє поліція Київської області. 

Стало відомо, що снасті рибалки заплутались, він намацав на дні залізний предмет, взяв до рук і виніс на берег.  Його дружина повідомила про знахідку екстреним службам. На місце виїхали поліцейські Бучанського управління поліції Київської області та ДСНС.   

Громадян просять не піднімати невідомі предмети та не чіпати нерозірвані снаряди.

Нагадаємо, Прикордонники посилюють контроль за системою "Шлях"

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Вибух у горах Карпат: причиною загибелі туристів міг стати снаряд часів Першої світової (відео) Вибух у горах Карпат: причиною загибелі туристів міг стати снаряд часів Першої світової (відео)
Повідомлення про вибух у горах в Карпатах до поліції надійшло від мешканки Івано-Франківщини, яка розповіла, що її чоловік став свідком події. Виявилось, що загалом серед постраждалих було 12 людей, серед яких двоє дітей віком 2 та 5 років - діти під час вибуху не постраждали.
У дитсадочку на Київщині стався вибух газу (фото) У дитсадочку на Київщині стався вибух газу (фото)
Внаслідок вибуху газу рознесло харчоблок дитсадка.
На Київщині школярки влаштували бійку у лісосмузі (відео 18+) На Київщині школярки влаштували бійку у лісосмузі (відео 18+)
Про бійку неповнолітніх школярок у місті Біла Церква, що на Київщині стало відомо із відео, яке було опубліковане в мережі. Дві дівчини побили молодшу на декілька років від них школярку, ніби то через образу і знімали все це на відео.
Loading...
Load next