Німеччина надасть Україні ще 20 машин Marder

Німеччина надасть Україні ще 20 машин Marder

Україна отримає більше бойових машин піхоти Marder – Федеральне міністерство оборони Німеччини доручило збройовому концерну Rheinmetall підготувати до транспортування понад 20 машин цієї моделі.

Про це повідомляє RND.

Компанія оголосила у вівторок на своєму виробничому майданчику в Унтерлюсі (Нижня Саксонія), що отримала замовлення від Федерального міністерства оборони на 20 бойових машин піхоти Marder.

Машини мають бути доставлені до України до кінця липня.

40 Marder вже поставлено, 20 з них від Rheinmetall і 20 зі складів Бундесверу. Rheinmetall також пропонує 60 інших Rheinmetall, які ще потрібно переробити. Marder використовується Бундесвером з початку 1970-х років. БМП буде поступово замінена на сою наступницю – Puma. Для України Rheinmetall готує старі машини, щоб вони були придатні для використання на фронті.

Також до кінця липня має бути відправлена перша партія з 10 000 35-міліметрових боєприпасів для зенітного танка Gepard, який вкрай необхідний Україні. Загалом Rheinmetall має контракт на поставку 300 000 патронів.

Rheinmetall також хоче виробляти бронетранспортери Fuchs у східноєвропейській країні.

Нагадаємо, Уряд спростив процедуру оформлення паспортних документів для громадян

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол
Громадянин Румунії скоїв вбивство у Німеччині та намагався уникнути покарання через, що і знаходився у міжнародному розшуку.
Loading...
Load next