Руйнування Каховської ГЕС: Латвія надає €450 тисяч на ліквідацію наслідків

Руйнування Каховської ГЕС: Латвія надає €450 тисяч на ліквідацію наслідків

Уряд Латвії вирішив надати Україні гуманітарну допомогу на суму 450 тис. євро для ліквідації наслідків руйнування Каховської ГЕС.

Про це повідомляє LSM.

Як зазначається, фінансування виділяється з державних коштів на непередбачені витрати. Загальні витрати на матеріальну допомогу попередньо становитимуть 433 119 євро, витрати на транспортування – ще 20 тис. євро.

Зокрема, планується відправити в Україну електрогенератори, компресори, насосну станцію, рятувальні жилети, спальні мішки, моторні насоси, водолазні рукавички, чоботи, квадроцикли та інше обладнання.

Гуманітарна допомога буде надана Державною пожежно-рятувальною службою, ковдри та гумові чоботи будуть видані з державних матеріальних резервів.

Нагадаємо, В Україні відзначатимуть День медпрацівника 27 липня – указ

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Машини "плавають" по місту: у Дніпрі після сильної зливи "попливли" усі вулиці (відео) Машини "плавають" по місту: у Дніпрі після сильної зливи "попливли" усі вулиці (відео)
У місті внаслідок рясних опадів та сильної зливи, вулиці та проспекти перетворились на річки. Автівки по вікна плавають у воді, а людям рівень води сягає пояса.
Loading...
Load next