Україна отримала від США перші модульні мости

Україна отримала від США перші модульні мости

Перші модульні мости від неприбуткової фундації The Conflict and Development Foundation (CDF) та фонду Говарда Баффета вже доставили в Україну.

Про це повідомляє Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України.

У пріоритеті Агентства відновлення – встановлення цих мостів у Харківській, Миколаївській та Херсонській областях, – сказав голова Агентства відновлення Мустафа Найєм, і подякував американським партнерам за гуманітарну допомогу.

Загалом фундація CDF фінансує постачання 9 модульних мостів в Україну.

Мости виготовила американська компанія Acrow Corporation, вони здатні витримати рух як легкового, так і вантажного транспорту.

Конструкції прибувають в Україну у розібраному вигляді, для зібрання мосту достатньо команди з 5-10 осіб. На виробництві мости одразу вкривають асфальтобетонним покриттям.

Загалом з минулого року Агентство відновлення отримало 37 тимчасових мостів, 18 комплектів понтонних переправ і 6 катерів для влаштування понтонів від Чехії, Франції, Швеції та Норвегії.

Нагадаємо, Пасивний прибуток і ошукані азербайджанці: житель Київщини організував схему видурювання коштів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Авіакомпаніям США радять обережніше літати над Україною та Росією Авіакомпаніям США радять обережніше літати над Україною та Росією
Сполучені Штати Америки рекомендують своїй авіаперевізникам бути обережнішими та пильнішими під час польотів над територією України та Російської Федерації.
В США на 10 років засудили українця, якого звинувачують у кібератаках В США на 10 років засудили українця, якого звинувачують у кібератаках
35-річного українця засудили на 10 років ув'язнення через здійснення кібератак, після того, як він визнав себе винним в участі у діяльності хакерської групи FIN7, чисельність якого становила понад 70 осіб.
США може відправити свої військові кораблі у Чорне море через ситуацію із Росією США може відправити свої військові кораблі у Чорне море через ситуацію із Росією
Америка розглядає можливість відправлення військових кораблів у Чорне море протягом найближчих декількох тижнів. В такий спосіб хочуть підтримати Україну через посилену військову присутність РФ біля українських кордонів.
Loading...
Load next